ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ-ΛΕΑ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά ακούγονται περί διάλυσης του ΚΕΑ - ΛΕΑ και επιστροφής των μερισμάτων στους δικαιούχους.
Έχει αρχίσει μάλιστα και συλλογή υπογραφών, καθώς και άτυπες ψηφοφορίες στα διάφορα blogs που διαχειρίζονται συνάδελφοί μας. Η δημιουργία του ΚΕΑ – ΛΕΑ είναι ένα όραμα δεκαετιών, που έγινε επιτέλους πράξη το 2009, επί προεδρίας ΠΑΣΚΕ με πρόταση του τότε προέδρου του συνδικάτου Γιώργου Λουλακάκη.

Επειδή είμαστε σίγουροι, πως πάρα πολλοί συνάδελφοι αγνοούν το θεσμό, πολλοί γνωρίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει ποτέ το πρακτικό, αρκετοί το διάβασαν αλλά δεν το θυμούνται και τέλος όλοι θα το ήθελαν σαν αρχείο, το αναρτούμε, ώστε να γίνει κτήμα όλων. Ας φυλαχτεί και μελλοντικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέχει στις σελίδες του. Ελπίζουμε πως μετά την λεπτομερή του ανάγνωση, θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι, για το αν πρέπει να διατηρηθούν ή όχι οι δύο λογαριασμοί.