ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ



Ο Μάρτιος του 2016, δεν είναι Ιούλιος του 2015. Δεν δίνουμε λευκή επιταγή. Η διάθεσή μας για εθνική συνεννόηση δεν σημαίνει ανοχή στα λάθη και την αδράνεια. Ζητήσαμε τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ακριβώς γιατί βλέπουμε και βλέπαμε εγκαίρως ότι το προσφυγικό αποκτά δραματικές διαστάσεις. Υποστηρίζουμε την άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων, την επιστροφή των παράτυπων μεταναστών και την άμεση οικονομική ενίσχυση της χώρας, η οποία θα πρέπει να διαρκέσει όσο διαρκεί η κρίση και οι ροές.
Η Ευρώπη έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει να απομονωθεί. Η χώρα χρειάζεται συμμαχίες. Δυστυχώς, η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι αυτή η εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε σήμερα, χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων για να αντιμετωπίσει την κρίση.