ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Χαιρετισμός Φώφης Γεννηματά  στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Παραολυμπιακής μας Ομάδας.


Το μήνυμα των αθλητριών και των αθλητών μας είναι ότι μπορούν να πετύχουν το αδύνατο. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό μήνυμα που πρέπει να το εισπράξουμε όλοι μας, όχι μόνο οι αθλητές. Οι αθλητές έχουν γράψει τη δική τους ιστορία μόνο με τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες. Εύχομαι πολλές επιτυχίες και πολλά μετάλλια γιατί το αξίζετε. Το αξίζει ο κόπος και η προσπάθεια που έχετε καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές και στις οικογένειές τους. Μιλάω και ως μητέρα, όχι μόνο ως Πρόεδρος κόμματος και νοιώθω βαθιά την περηφάνια που μπορεί να νοιώθει μια μάνα αυτές τις στιγμές. Συγχαρητήρια και στους προπονητές και σε όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους, στους παράγοντες του χώρου που έχουν καταφέρει και έχουν κάνει την Παραολυμπιακή Ομάδα τόσο μεγάλη.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όπου ως Υπερνομάρχης καμάρωσα τους αθλητές μας από κοντά. Είχαμε τότε μια πολύ μεγάλη ομάδα – συμμετοχή ρεκόρ πάνω από 130 αθλητές και 20 μετάλλια. Μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα προσβασιμότητας, έγινε προσβάσιμη και η Ακρόπολη. Είναι σημαντικό να τα θυμόμαστε αυτά, γιατί η μεγάλη αυτή κληρονομιά πρέπει να έχει συνέχεια.
Εύχομαι καλή επιτυχία και σας αποχαιρετάμε σήμερα με τις πιο θερμές ευχές και με τη δέσμευση ότι θα είμαστε κοντά σας όχι μόνο όταν επιστρέψετε – είμαι σίγουρη με πολλά μετάλλια – αλλά κάθε μέρα, στον καθημερινό σας αγώνα. Εκεί έχει μεγαλύτερη αξία να είμαστε κοντά.