ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

«Κωλοτούμπα» Κουρουμπλή για τις ποινικές ευθύνες στην υπόθεση Καλογρίτσα! Δεν το εννοούσα έτσι…


Να σώσει οτιδήποτε, εάν σώζεται, επιχειρεί τις τελευταίες ώρες ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά τις φωτιές που άναψε στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συγκυβέρνηση των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου η παραδοχή του πως όσοι ανακήρυξαν ως υπερθεματιστή τον επιχειρηματία Καλογρίτσα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες, εάν τελικά αποδειχθεί προβληματικό το πόθεν έσχες.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε στον Βήμα fm ότι «βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Έσχες του». Και πρόσθεσε: «Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, για τον κ. Καλογρίτσα, θα πληρώσει τα τρία εκατομμύρια της εγγυητικής, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι».
Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός Εσωτερικών υποχρεώθηκε σε διευκρινιστική δήλωση: «Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με τη σημερινή μου τηλεφωνική συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM: Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες». Βγάζοντας δε από το χρονοντούλαπο το αγαπημένο αφήγημα για συμφέροντα που έχουν συνασπιστεί, προκειμένου να «ρίξουν” την κυβέρνηση, αν και ουσιαστικά άφησε νέα ερωτηματικά για την όλη εξέλιξη του διαγωνισμού-οπερέτα για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστηρίζοντας πως εάν ο τρόπος ήταν πετυχημένος, αυτό θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα.
«Εδώ υπάρχει μία οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση. Αυτή είναι η όλη ιστορία. Ή θα καταργηθεί η ιστορία των αδειοδοτήσεων, διότι εκλήθησαν –επιτέλους- στα 27 χρόνια κάποιοι να πληρώσουν ή θα πέσει η κυβέρνηση”, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Real fm".

Μήπως όμως είναι η πρώτη κυβίστηση του συμπαθούς κατά τα άλλα υπουργού;
Όχι βέβαια, έχουν προηγηθεί κι άλλες. Το έχει ο άνθρωπος. Είναι πολύ καλός σ' αυτά.



16/5/2016 Κωλοτούμπα Κουρουμπλή : Για την απλή αναλογική.......
«Αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ».





15/12/2015  Κωλοτούμπα Κουρουμπλή : Για το κίνημα δεν πληρώνω......« ήταν κάποτε ένα κίνημα»!!!!!!!




ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ