ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.ΣΥ ΑΝΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΥΜΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΕ"



Με δεδομένη την καθυστέρηση υπογραφής της νέας Ε.Σ.Σ.Ε (αυτή την πολύ καλή που τάζανε προεκλογικά τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης ΜΕΤΑ), η διοίκηση το τελευταίο τρίμηνο σταμάτησε να καταβάλει  τα χρήματα  στους παιδικούς σταθμούς, στους οποίους οι εργαζόμενοι πηγαίνουν τα παιδιά τους. 


Το Συνδικάτο έστειλε στις 12 Ιουλίου 2016 την ακόλουθη επιστολή προς τη διοίκηση, από την οποία ζητούσε απάντηση για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.





Καμία απάντηση δεν έφτασε από τη διοίκηση και το Συνδικάτο στις 3 Αυγούστου 2016 έστειλε νέα επιστολή απαιτώντας γραπτή απάντηση.







Στις 26 Αυγούστου η διοίκηση επιτέλους απάντησε. Με την ακόλουθη επιστολή δηλώνει πως ...."η καταβολή μη μισθολογικών παροχών για το Β. εξάμηνο του τρέχοντος έτους, θα εξαρτηθεί μεταξύ άλλων από τα προβλεπόμενα στη νέα Σ.Σ.Ε".





Το Συνδικάτο ανταπαντά με το ακόλουθο εξώδικο στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, με το οποίο κατακρίνει  την παρερμηνεία από το διευθύνοντα, εγγράφου της γενικής διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών, τον κατηγορεί για κατάχρηση καθήκοντος και τον καλεί να καταβάλλει άμεσα τα προβλεπόμενα.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :

1. Η Ε.Σ.Σ.Ε 2013-2014 (ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΙΔΙΑ.

2. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΥΠΕΡ ΤΩΝ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ.

3. ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ .

ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ