ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Στις 23 Δεκέμβρη 1993 οι απολυμένοι της ΕΑΣ έπιαναν και πάλι δουλειά στα αμαξοστάσια.
Είχε προηγηθεί η διάλυση της ΕΑΣ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η εναλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Η δέσμευση του ιδρυτή του κόμματός μας Ανδρέα Παπανδρέου για ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ τηρήθηκε στο έπακρο και η επιστροφή των ηρώων (άνεργων επί 18 μήνες) συναδέλφων, ήταν γεγονός. Από τότε κάθε τέτοια ημέρα γιορτάζεται το γεγονός από το Σωματείο Τεχνιτών. Εφέτος μάλιστα κλείνουν 23 χρόνια από εκείνη την ιστορική ημέρα. Η σημερινή γιορτή διοργανώθηκε στην επισκευαστική μονάδα αμαξοστασίου Πειραιά. Από το Συνδικάτο το παρόν έδωσαν μόνο στελέχη της ΠΑΣΚΕ.  Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις και συνδυασμοί έλαμψαν δια της απουσίας τους. Μάλλον γι΄ αυτούς θα άρχισαν νωρίτερα τα Χριστούγεννα.












Ιδιαίτερα τίμησε την γιορτή το Θ΄ κύκλωμα Βοτανικού
(τα μέλη της ΠΑΣΚΕ Καπετανάκος - Σιδεράτος  παρ΄ ότι εργάζονταν απογευματινοί, παρευρέθηκαν). Ο δε Σιδεράτος αφιέρωσε και δύο τραγούδια, συμβάλλοντας στην ποικιλία του προγράμματος.






Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, αγάπη, ειρήνη και όλοι μαζί, να γιορτάζουμε την 24η, την 25η, την 26η...........επέτειο  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ