ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο στην απεργία κατά της... κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.




Να κατέβουν όλοι στο δρόμο «απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές» και «στην "τρόικα εσωτερικού"», είναι το κάλεσμα της Κουμουνδούρου
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από τότε που ανέλαβε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, επομένως δεν μπορεί να θεωρηθεί... «λάθος», «παραδρομή από την δύναμη της συνήθειας», ή όποια άλλη δικαιολογία θα σκεφτόταν κανείς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην αυριανή απεργία κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! 

Το κόμμα εναντίον της κυβέρνησης για μια ακόμα φορά δηλαδή, και μάλιστα με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, που κάνει λόγο για «νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν τα εργασιακά δικαιώματα» και για ανάγκη «απάντησης και στην "τρόικα εσωτερικού"».

«Έφτασε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος», καταλήγει η ανακοίνωση και προτρέπει: «Να παλέψουμε ενωμένοι για την ουσιαστική επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων και για το δικαίωμα στη πλήρη, σταθερή και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία για όλους».
ΠΗΓΗ : protothema