ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ


Σε κλίμα ευφορίας, που δημιούργησαν η επιστροφή Γρηγοράκου στο ΠΑΣΟΚ και η προσχώρηση Ιλχάν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τους πρώην βουλευτές του Κινήματος στο Κάραβελ. Στόχος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν να δώσει την αίσθηση της πανστρατιάς, καθώς εκτιμά ότι οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ πιθανές.
Στην ομιλία της σημείωσε: "Οι πρωτοβουλίες θα έχουν συνέχεια. Είμαστε όλοι μαζί, τιμή στην ιστορία μας, προσέθεσε και ξεκαθάρισε ότι δηλώνουν παρόντες και όσοι για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο σημερινό κάλεσμα.



Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οδηγεί τη χώρα σε κατάσταση μόνιμου κόφτη. Δεν έχουν εξουσιοδότηση να αλυσοδέσουν τη χώρα, είπε χαρακτηριστικά. Η χώρα έχει ανάγκη από μια άλλη κυβέρνηση, επισήμανε, υπογραμμίζοντας τις διαφορές με τη ΝΔ. Ναι στην ήττα του Σύριζα, όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς, ήταν το σύνθημα που χρησιμοποίησε. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε ενότητα και καλωσόρισε τους παλαιούς συντρόφους του ΚΙΔΗΣΟ".  Τέλος, η κυρία Γεννηματά ανέφερε για μια ακόμη φορά πως στόχος της συνεργασίας είναι το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη δημιουργία νέου ενιαίου φορέα.  

Συνολικά 218 πρώην βουλευτές από όλες τις εσωκομματικές τάσεις και όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά και βρέθηκαν στη συνάντηση. Ακόμα 51 έστειλαν επιστολές με της οποίες δήλωναν την στήριξή τους και εξηγούσαν του λόγους της απουσίας τους.