ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ

Σήμερα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ και αφού ολοκληρώθηκαν οι προτάσεις και ψηφοφορίες, ο πρόεδρος του Συνδικάτου, ενημέρωσε το 17μελές για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των μελών μας. Κατόπιν πολύμηνης έρευνας αγοράς που έκανε το προεδρείο, παρουσιάστηκε σήμερα, το πρόγραμμα της Groupama, το οποίο περιληπτικά προσφέρει τις παρακάτω παροχές και καλύψεις.



Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις κατανόησης του προγράμματος, θα οριστούν από τον ασφαλιστικό σύμβουλο επισκέψεις στα αμαξοστάσια. Με ανακοίνωση του Συνδικάτου θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των επισκέψεων και κατόπιν όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει, θα συμπληρώνει τη σχετική αίτηση στο Συνδικάτο. Το πρόγραμμα είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ και από τον πρόεδρο ζητήθηκε η βοήθεια όλων των παρατάξεων και συνδυασμών, ώστε να επιτευχθεί το ελάχιστο όριο συμμετεχόντων.